1. Vi har flyttet til Holmlia!
    Vi har flyttet til Holmlia!
  2. Rosenholmveien 4B, 1252 Oslo
    Rosenholmveien 4B
    1252 Oslo
  3. Tlf. 22 10 90 00
    Tlf. 22 10 90 00

Ikke selg eller kjøp bil under en lyktestolpe!

SELGE BIL

Oslo Bilauksjon har ett unikt salgsprogram!

Vi tilbyr 3 auksjoner hver uke på nett (nettauksjoner) tirsdag, torsdag og søndag. Det er alltid en pågående auksjon hos Oslo Bilauksjon 24 timer i døgnet hele året!

Vi har nettauksjons-kjøpere over hele Norge som er medlemmer på vår nettauksjon. Auksjonene er også tilgjengelig fra smarttelefoner via vår unike app.

Bilene selges med tilstandsrapporter eller NAF test. Vi tilbyr også utvidet garanti og finans dette gjør at den pris som oppnås ofte er langt bedre en innbytte hos en forhandler.


VI TILBYR SELGERE

Lave omkostninger

Raske oppgjør

Utvendig vask

Tilstandsrapport

Nettauksjon

Oslo Bilauksjon - 25 år - 1991-2016

Hvis du selger bilen privat har kjøper 2 års reklamsjonsrett! Kjøpere prøvekjører og merker ikke kostnadskrevende feil og mangler som kan føre til reklamasjoner med krav om erstatning direkte til deg som privat selger.

La oss ta salgsjobben og ansvaret! Ingen har flere kjøpere eller et sterkere merknavn for brukte biler i Norge. Oslo Bilauksjon har nesten 50 000 registrerte medlemmer på nettauksjonen!

Vi har til enhver tid behov av flere biler på våre auksjoner og kjøpere over hele Norge!

Velger du oss som den største og beste salgskanal i Norge er bilen så godt som solgt til en god markedspris. Vi selger bilen i gjennomsnitt i løpet av en uke, oppgjøret overfører vi direkte på din bankkonto.

Mange av våre kunder får mere for bilen gjennom oss enn ved innbytte og privatsalg!

Vi venter på deg og bilen du skal selge - velkommen!


Tør du selge bilen selv? Denne artikkelen viser hvor dyrt det kan bli!

Solgte bilen, må selv betale

(Ringblad): Bilsalget så ut til å gå i boks. Så klaget den nye eieren. Nå sitter A. igjen med regninga.

Det såkalte Forbrukertvistutvalget (FTU) har dømt Jevnaker-kvinnen til å betale reparasjon som ny eier oppdaget etter kjøpstidspunktet.

Solgt som den står

– Bilen er solgt «som den står» og uten garanti. Jeg dømmes altså til å betale for feil og mangler i ettertid. Det strider mot min rettsfølelse. Motparten har fått fullt gjennomslag, mens jeg blir overkjørt, sier den fortvilte kvinnen.

Det var i oktober i fjor at A. la ut sin Opel Astra 1999-modell til salgs på nettet. Bilen var EU-godkjent og i «god stand». Men registerreim og vannpumpe bør vurderes å byttes, sto det oppgitt i kontrakten.

I november dukket kjøperen, en utenlandsk mann, opp. Etter grundig besiktigelse og prøvetur ble det inngått kontrakt uten garanti.

– Han gikk meget grundig gjennom bilen, og jeg har aldri sett noen sparke på et eksosanlegg før. Men han sjekket alt grundig. Jeg opplyste alt jeg visste om bilen, sier A.

Etter kort tid skal kjøperen ha kjørt tilbake og påpekt feil og mangler. A. sto på sitt og saken ble tatt til Forbrukerrådet. Det er uklart hvor langt bilen hadde gått da skaden angivelig oppsto.

– Folk har jo ulikt kjøremønster, det er fullt mulig å ødelegge en bil på kort tid, sier hun.

Klagde

Kjøperen testet bilen på NAF, som påviste skade i motoren.

– Det virker påfallende at han kjører bilen til Jessheim for å sjekke bilen når han bor i Oslo. Og skal ikke en NAF-test tas i forkant? Det er mye som skurrer her, sier hun.

FTU ved saksbehandler Anne Mette Eikrem er taus om saken.

– Generelt kommenterer vi ikke vedtak som er fattet. Vedtaket er heller ikke rettskraftig, men kan bringes inn for tingretten, sier hun.

Ifølge FTU er A. ansvarlig for mangelen fordi bilen var i vesentlig dårligere stand enn klageren hadde grunn til å regne med. Skaden er beregnet å koste 10.000 kroner.

Hun synes vedtaket virker merkelig siden utvalget samtidig påpeker at hun ikke har gitt uriktige opplysninger eller holdt tilbake noe.

– Jeg er ikke bilkyndig, bare en vanlig «mann i gata». De har helt sett bort fra at det ble inngått kontrakt. Hva er en kontrakt verdt? Ingenting etter dette! Konsekvensen av vedtaket er at folk ikke lenger kan selge bil privat i Norge, mener A.

Denne saken er levert av Ringblad.Hos Oslo Bilauksjon øker sjansene for hurtig salg av bilene som selges på grunn av det unike konseptet som tilbys! Oslo Bilauksjon har tusenvis av registrerte kjøpere over hele landet som jevnlig orienterer seg og kjøper biler på norges sterkeste merkevare for bruktbilsalg - oslobilauksjon.no
Alle bilene vaskes, testes og presenteres til ett stort publikum online og i tillegg annonseres de fleste bilen på de store nettstedene gratis! Oslo Bilauksjon selger alle biler vurdert over 25 000 med bruktbilgaranti uten noen økonomisk risiko for selger, dette optimaliserer selvfølgelig interessen for bilene hos Oslo Bilauksjon.