Oslo Bilauksjon

Oslo Bilauksjon er norges største uavhengige markedsplass/bilauksjon for salg av brukte biler.

Vi har en sterk merkevare som er godt kjent og vi har snart 50000 registrert kjøpere på vår nettauksjon.

Fra 1 oktober 2012 selger vi biler kun på nettauksjon men det vil være åpent fra mandag til fredag 9 -17 torsdag til 20 for å se og eventuelt prøvekjøre bilene som skal på auksjonen.

Vi oppfordrer alle budgivere til å komme å se på bilene, på nettauksjonen vil det være meget gode opplysninger om bilen med bilder, tilstandsrapporter eventuelt NAF test.

På grunn av stor omsetningshastighet og lave salgsomkostninger sammen med unike leverandøravtaler vil ofte bilene hos Oslo Bilauksjon ha en særdeles gunstig i forhold til andre forretninger og auksjonsforretninger som opererer med en helt annen struktur. Det er dumt å betale for mye…
Garantier

Kjøper du med garanti er dette tryggere en det som er vanlig på samme type biler andre steder. Kjøp ikke bil under en lyktestolpe eller på en bensinstasjon privat er vårt velmenende råd.
50/50 garanti tilbys på alle biler over 25 000.

Vi har en av de mest avanserte testhaller - med alle tekniske hjelpemidler.Vi vurder bilene nøye. Bilene blir prøvekjørt på veien og sjekket på løftebukk.
Hovedregelen er at biler med en vurdert salgspris på over kr. 100 000 skal gjennomgå en NAF-Bruktbiltest. Alle biler vurdert over 25 000,- har vurderingsskjema og garanti.
Vurderingsskjemaet gir deg god oversikt over bilens tilstand.Nettauksjon

Oslo Bilauksjon var den første i Norge med nettauksjoner til private, på våre nettauksjoner får man en enkell Bilhandel under utrolige trygge rammer til nettopriser.

Bilene/objektene presenteres med beskrivelse, skadeopplysninger, bilder og tilstandsrapporter. Når auksjonene avsluttes er det en forsinkelse mellom hver bil/objekt slik at ingen auksjonsobjekter slutter samtidig.

Ved bud ved avsluttning forlenges auksjonstiden med to minutter slik at alle får en mulighet til å by.

Vi på Oslo Bilauksjon vil gi de beste kjøp til våre kunder, gratis for selger betyr rimeligere biler for kjøper!

Du finner vår nettauksjon her!